“VOOR leden DOOR leden” GAAT NIET DOOR!

In overeenstemming met de coronamaatregelen is besloten dit programma nu niet door te laten gaan.

De avond Voor Leden Door Leden is een goede gewoonte geworden. Vandaar dat de excursiecommissie deze avond weer op het programma heeft gezet, en ook nu rekenen we weer op enthousiaste leden die hun natuurbelevenissen willen laten zien d.m.v. foto’s, filmpjes, boeiend verhaal e.d. . Er is gelegenheid voor vier presentaties van 20 minuten, tussendoor is er een pauze. Na afloop nog even napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Wie neemt de uitdaging aan en laat de andere leden genieten van de natuur zoals zij die beleven?
Opgeven voor 12 november bij Jan Plomp tel 0252-516545 of email janplomp2917@gmail.com.
De avond begint om 20.00 uur
en eindigt om 22 .00 uur in de Klister Heereweg 105 te Lisse. Toegang gratis.

Datum & tijd
wo 15 december 2021 van 20:00 tot 22:00